Velká japonská kuchařka /

První velká japonská kuchařka v České republice! Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem. Návody jak připravit ryby, rýži, zeleninu a v...

Celý popis

Hlavní autor: Okamura, Tomio, 1972-
Další autoři: Krejčíková-Okamura, Mie
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Fragment, 2013
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Dobrá

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420500112530 112530 RKD 641.5 (neuvedeno) Dostupné 9x