Karmínové zlato : kulinářské krimi /

Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...

Celý popis

Série: Šéfkuchař Xavier Kieffer, část 2
Hlavní autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Další autoři: Ryčl, František, 1961-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Brno : MOBA, 2024
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Knihovna Dobrá

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420500135261 130120 Detektivky Dostupné 3x